zaynsflicka.blogg.se

Ännu en dag avklarad

Kategori: Allmänt

Söndag

Kategori: Allmänt

Har inte bloggar på några dar, standard.. Men iaf i fredags så slutade jag 20 över 1 men drog inte hem förrens halv 5. Nolifer... Igår var jag med Amanda och så yolo som jag e så lät jag henne klippa mitt hår så nu e det kort! Hemskt hahahhaha idag har jag bara myst med Grey's så ska börja på säsong 4 nästa! Ikväll hade jag tänkt kolla på förtrollad bara för att Patrick Dempsey e med, hahha my love

Puss puss

Det är inte så jätte rakt men Amanda e ju inte frisör...

En timme kvar...

Kategori: Allmänt

Tills jag börjar. Jag sitter däremot redan i skolan. Jag vet inte varför faktiskt.. Sitter i cafét där det bara e småbarn, jätte kul.. Flummigt inlägg det här blev men jag har typ nyss vaknat haha puss

Match bror

Kategori: Allmänt

Fett chill dag idag. Började 20 i 11 o hade syslöjd sen va d öppen scen o vi slutade 2. Satt däremot kvar i skolan till 4 själv med Jockeboiii haha sen drog jag till stadion med Vagge, Filip o David för dom skulle träna typ. Sen när vi kom fram så drog jag o Vagge hem.

Nu ska jag kolla på Barcelona-Milan! Kärlek till båda lagen aso! Hhaha pussar på er!
Man ser inget men men

Segt

Kategori: Allmänt

Tjenare! Igår hände det inte så mycket. Jag o mamma drog till solna o kollade på råsunda stadion hur långt dom hade kommit med deras mord... Sen drog vi till friends o kollade och sen åkte vi hem. Väl hemma så gjorde vi ingenting och senare så åkte jag till Vendela och vi plus Frida hade melodifestivalskväll. Dvs att vi åt middag tillsammans och myste. Vid 23.00 gick jag hemmåt.

Imorse väckte mamma mig vid halv 11. Åt frukost och klädde på mig myskläder för att kolla på Grey's anatomy. Jag räknade ut att jag har kollat på 40 avsnitt på en vecka... Beroende haha. Mamma kom hem vid 5 och då fixade hon mat så vi åt paj. Puss puss!

Friday!

Kategori: Allmänt

Idag e det fredag folket! Yay! Har nyss kommit till mamma så vi ska börja med maten, kycklingsallad, mums! I onsdags hade vi som sagt frilufsdag o det sög. Fast det blev bättre än jag hade förväntat mig och jag fick lära mig att kasta kniv och jag va den enda som satte den i trädet, like a boss! Hahah men igår så va vi och kollade på west side story med 9a och 9b. Den var bra lite rörig bara och huvudrollen sjöng typ opera annars var den bra.

Ikväll kommer Amanda och vi ska kolla på captain jack sparrow. Löv it!
Puss på er


In love

Kategori: Allmänt

Hejsan! Har varit upptagen med att kolla på Grey's anatomy hela helgen sen jag kom till pappa så har inte bloggat. I måndags började skolan igen efter lovet, så jävla trist. Fast det är bara 4 veckor till påsklovet o bara 99 dagar kvar till skolavslutningen så det är ganska chill.

Imorn har vi tråkig frilufsdag och min grupp ska typ lära 7 och 8 hur man sätter upp vindskydd vilket betyder att vi ska vara ute i typ 8 timmar! Skit jobbigt soeciellt när det inte är nåt roligt man gör!

Bjuder på random bilder från lovet:)