zaynsflicka.blogg.se

Tunnelbanan + Efterlyst

Kategori: Allmänt

Har nyss kollat klart på tunnelbanan och nu ska jag kolla på efterlyst. Just därför älskar jag onsdagar! Skulle ha gått på bio men det blev så stressigt och kaozigt så det blev inte av.

Dagen har varit ganska seg och tråkig, men efteråt drog jag hem till Lollo och kollade på Saw 5. De filmerna är verkligen äckliga men dom är ändå fett bra att kolla på.
Imorn har vi bara estet ämnen så det är ganska chill. Men ska kolla vidare nu, puss.

17.30

Kategori: Allmänt

Hejsan alla fina! Dagen har vart ganska chill. Började med att jg försov mig 40 minuter så fick stressa som f*n men ändå så kom jag bara 5 minuter sent. Slutade halv tre så drog hem och stekte pannkakor med min käre broder. Det var väl inte så jätte lyckat men det funkade.. Fick honom att hjälpa till med disken också, chockad.. Hahah ska äta snart så ha det bra!

Andledningen till mitt face är för att hag behövde stressa;

Myser framför Grey's

Kategori: Allmänt

Heej heej! Skulle ha slutat 20 över 4 men gick hem innan hemkunskapen för jag mådde illa. Så jag kom hem och åt lite mellis och sen la jag mig framför teven. Så nu ligger jag här och kolla på gamla avsnitt av Gret's anatomy. Love it! Ska käka middag snart, fajitas, mummms^^
Pussar Sarah

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa! Vaknade inte direkt nu utan har vart vaken i typ 1 timme så har hunnit äta frukost. Ska träna lite nu och sen hoppa in i duchen och göra mig i orning eftersom jag ska till mina kusiner:)

xoxo Sarah

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu säger jag godnatt för idag. Lägger mig ovanligt tidigt för att vara en lördag.. Bjuder på en lagom seci bild på mig och min fina bror från vår födelsedag/nyårsafton (y'

Ska köra seriöst nu

Kategori: Allmänt

Ja nu ska jag faktiskt börja blogga igen. Har inte nån design men Molly ska få fixa det åt mig.

Iaf, idag så gick jag upp vid 12 duchade och åt frukost med Mamma. Sen gjorde jag mig i ordning och vi åkte till Kista och shoppade. Bild kommer oå det här nedanför.
Imorn ska jag till mina kusiner som fyller år så vi ska fira dom:) hoppas på att jag kommer ihåg att blogga imorn då;)

| Jacka H&M | Blå-vit stickad tröja JC | Strumpor Ginatricot | Strumpor H&M | Trosor Cubus | Tofsar Cubus | Och sist blev det självklart godis och tuggumin, mums.

xoxo Sarah